Swe Eng

Varför välja Travel to Teach?

Travel to Teach är skapat av volontärer för volontärer.

Travel to Teach startades som ett litet volontär program i Nongkhai, Thailand. Med hjälp av våra volontärer och genom kvaliten på våra program har vi växt till en interntionell organisation med fler än trettio program i fjorton länder.

Ett etiskt volontär program

Vi utvecklar våra program i enlighet med vedertagna principer för etisk volontärarbete genom att:

  • Anställa lokal arbetskraft i de samhällen där vi arbetar.
  • Vara öppna med hur våra avgifter används.
  • Beskriva våra program så ärligt som möjligt.

Information och öppenhet

  • Många volontärer skriver ned sina volontärberättelser som publiceras på hemsidan (oftast på engelska). Tillsammans med dem finns också deras e-postaddresser för att du skall kunna kontakta dem direkt och ställa frågor om deras tid med Travel to Teach.
  • Vi har ett antal bildgallerier och videogallerier som beskriver hur volontärernas tillvaro ser ut. Detta för att du skall få en så god bild som möjligt av programmen och därmed kunna göra ett val som passar dig.
  • Vi gör vad vi kan för att garantera att vår hemsida innehåller relevant och korrekt information. Om väsentliga förändringar inträffar under ansökningstiden kommer vi att meddela er detta.

Kombinationer

Vi har ett färdigt antal kombinationsprogram för att volontär arbeta på flera platser inom ett land eller i flera olika länder. Du kan också göra en kombinationsresa helt enligt dina egna önskemål. Det vi vill är att du stannar minst en månad på varje ställe.

Stöd på plats

I samtliga våra projekt finns både västerlänningar och folk från respektive land anställda och de finns alltid tillgängliga på plats. Huvudkontoret kan kontaktas dygnet runt sju dagar i veckan.

Priser

Travel to Teach är en ideell organisation med bas i Thailand. Eftersom vi bara har anställda på vårt huvudkontor eller på våra projekt, undviker vi att betala höga hyror och löner i dyrare länder vilket syns i våra priser.

Du kan läsa mer om hur vi använder våra avgifter och jämföra våra priser med andra organisationer genom att klicka på länkarna ovan.

 Photo Dipesh, UK
I arrived on the final day of the great festival of Song Kran in the beautiful land of smiles. I made my way to Nongkhai where I was welcomed by a great group of other T2T volunteers. Who would have thought that this was the beginning to a life changing experience...
Läs Dipesh's Volontärberättelse
Kombinationsresor
Rabatter på resor till flera platser.
Kombinationer
 Photo Arielles reseblog
Läs om Arielle's vinst i vår fototävling och henens vinstresa...
Läs Arielles blog
 Photo Ann-Marie, Australia
There is no age limit to being a Travel-to-Teach volunteer. I would recommend this experience to everyone. I always felt safe in Thailand and arrived home fitter and healthier than I have been for a long time.
Läs Ann-Marie's Volontärberättelse