Swe Eng

Undervisa i engelska

English teaching
Var i värdlen kan jag undervisa?

"Jag har en stark tro på att det bästa man kan ge en person eller ett land är utbildning."

Kerstin Ahlzen, grundare av Travel to Teach.

Detta har varit Travel to Teach’s ledstjärna sedan grundandet 2002. Våra program för engelskaundervisning har mottagits med stor entusiasm av våra lokala samarbetspartners och vi blir ofta kontaktade av skolor och organisationer som vill samarbeta med oss.

Att undervisa i engelska som främmande språk är en av de mest utmanande möjligheter vi kan erbjuda våra volontärer men också den mest givande. De flesta av våra projekt har något inslag av detta. Du behöver inte vara varken lärare eller expert på engelska för att undervisa. I de flesta program räcker det långt med god vilja och en grundläggande konversationsengelska.

Travel to Teach kan undvisa på alla nivåer och i olika åldersgrupper runt om i världen.

I våra Thailändska program kan du undervisa buddistiska munkar i engelsk grammatik eller konversation, antingen i ett heltidsprogram där du bor i ett kloster och delar deras livsvillkor eller i staden Chiang Mai parallelt med att du undervisar lågstadieelever.

I Santa Tecla i El Salvador och Mae Hong Son i Thailand kan du också arbeta med föräldralösa barn genom att hjälpa dem med engelskaläxorna i en informell lärandemiljö.

I Siem Reap i Kambodja kan du tillsammans med Travel to Teach erbjuda utsatta strandbarn möjlighet att uttrycka sig konstnärligt (främst genom måleri).

English Teaching Program List

 Photo Video: En dag i skolan med Travel to Teach Thailan
Kolla
 Photo Video: Sarah Hanson i El Salvador En härlig video med alldeles rätt känsla!
Titta på denna!!
 Photo Video: Lucy Rampling, Volunteer in Chiang Mai 2012
Watch