Swe Eng

Gruppresor

Group volunteering

Travel to Teach gar gärna emot grupper av volontärer. De flesta grupper vill arbeta i våra reguljära projekt men i vissa fall har de specifika önskemål om till exempel arbete, boende eller studiebesök.

Vi har till exempel haft en grupp tandläkarstudenter som velat studera Thailands tandvård, Fulbright Grant stipendiater som studerat skolsystemet och flera grundstuderande som byggt om skolor eller drivit engelskaläger.

För tredje året i rad har får vi nu en grupp på 20 studenter från University of Southern California till Thailand över julen. Till Hoi An kommer en grupp om 20 Holländare i sommar.

En grupp sammansatt av studenter från olika universitet i Hongkong kommer regelbundet.

Alla grupprojekt sätts samman av våra programansvariga i samarbete med er själva och det lokala samhället för att garantera att det är meningsfull också för de människor ni möter.

Oavsett vilken slags projekt ni väljer kommer din grupp att bli tillfrågad om boendepreferenser. Vi kommer att göra vårt yttersta för att hitta bästa möjliga boende som passar er budget.

Vi ger också stora rabatter för grupper om mer än 5 personer är vid samma projekt samtidigt. För mer information och för kontakt kring din gruppresa, kontakta kerstin@travel-to-teach.org.

 Photo North Carolina State University
It was a real eye opening experience for me because this was my first time in a different country. I came to Pai not expecting to teach the kids very much because of the language barrier, but it just
Läs North Carolina State University's Volontärberättelse
 Photo Video: USC i Chiang Mai
Watch
 Photo Arielles reseblog
Läs om Arielle's vinst i vår fototävling och henens vinstresa...
Läs Arielles blog