Swe Eng

Praktikplatser

Om du är villig att avsätta tid för en tre månader lång placering och är intresserad av en framtida karriär inom utbildning eller administration så kan vi erbjuda dig en fantastisk möjlighet att bli en del av Travel to Teach familjen.

Praktisera på huvudkontoret

Vi letar alltid efter talangfulla fotografer, filmare, copywriters och folk med erfarenhet av marknadsforing. Om du har erfarenhet inom något av dessa områden är du välkommen att kontakta oss.

I utbyte mot att du delar dina kunskaper och erfarenheter med oss kan du se fram emot tre månaders gratis boende, samt hjälp med att arrangera visa.

Lärarpraktikant

Som lärarpraktikant kommer du bo med de andra volontärerna och vara deras primära stöd när det kommer till deras volontärarbete på skolorna. Du kommer assistera vid planeringen och utförandet av lektioner samtidigt som du kommer jobba med att bygga upp vårt resursbibliotek och forbättra kontinuiteten av vår undervisning.

Du kommer forväntas hålla i introduktionen kring undervisningen for våra nyanlända volontärer, samt arbeta med volontärerna dagligen, både i och utanfor klassrummen, för att stodja dem i deras undervisande.

På grund av vikten av denna roll kommer vi bara acceptera ansökningar från kvalificerade lärare eller lärarstudenter.

Om du antas till praktiken kommer vi att tillhandahålla tre månaders gratis boende i antingen Chiang Mai, Thialand eller Ubud, Bali. Vi kommer även hjälpa dig med att säkra ditt visa.

For att ansoka, email apply@travel-to-teach.org

Inkludera ditt CV, ett personligt brev, samt referenser och annan relevant information.